AD (728x60)

Followers

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Tuesday, July 19, 2011

Tutorial 3: Lineart yang Hampir Perfect.

Share & Comment
Bismillahirrahmanirrahim.

Kalian dah cuba tutorial 1 dan 2? 

Macam mana, susah atau senang? 

Tentu kalian merasakan bahagian tertentu yang susah terutamanya bahagian menekap Lineart
Jangan risau, kali ni saya nak bagi Alat Bantuan Doraemon untuk membantu. 
Ini dinamakan Pen Tool [kalau saya bagitahu awal-awal kan, senang..mesti kalian fikir begini..]..
Sebabnya saya pun baru belajar benda alah ni. 
As I said, saya pun masih baru belajar. Kita belajar slow-slow, ok?


Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 comments:

  1. slain tu, anda boleh kawal pentool dgn klik 'ctrl' dan bawa ke mana2 point ke tempat yang anda suka..=)

    ReplyDelete

 

Popular Posts

Recent Posts

Langgan dengan Email

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Copyright © Ruqaiyah Hmy's Site. | Designed by Templateism.com