AD (728x60)

Followers

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Saturday, April 21, 2012

Nak belajar buat komik?

Share & Comment
Bismillahirrahmanirrahim..



Anda ingin belajar membuat komik?

Sertai kami,
Bengkel Kartunis Muda (BeKaM) '12
Siri 1: Kaedah Menghasilkan Komik.

Bersama Pekomik Jemputan, Irfan Foner (pelukis Komik-M, smash20).

Tarikh: 29 April 2012
Masa: 8.30 a.m- 4.00 p.m
Tempat: Dewan Kuliah Sederhana (DKS)1.1, FEM, USIM Nilai.
Bayaran: RM5.

SMS Nama, No Telefon, IC, No Matrik, Kolej Kediaman (bagi pelajar USIM yang ingin menaiki bas) kepada 'Athirah (013-6604313).

Anda juga digalakkan membawa komik sendiri jika ada untuk di nilai.


#Terbuka kepada semua (termasuk bukan pelajar USIM).
#Makanan & Sijil disediakan.

Peta ke USIM:

Sumber: https://www.facebook.com/geng.kartunis.usim
Tags: , ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

2 comments:

  1. doodling pon merangkak lagi.....
    komik memang jauh lagi la....

    ReplyDelete
  2. haha, sebab tak pandai la kite tak henti2 belajar dan mencuba, kan? hehe..
    jom la..insya Allah, ajar manual, dan di ajar dari awal...

    nak try baca komik online Foner ni, tengok sini..i https://www.facebook.com/pages/Hyperman/126355524079120?sk=photos

    Best..serius suke tengok komik dia ni..
    dia dah cakap awal2, tak ajar yang advance2 sangat...

    ReplyDelete

 

Popular Posts

Recent Posts

Langgan dengan Email

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Copyright © Ruqaiyah Hmy's Site. | Designed by Templateism.com