AD (728x60)

Followers

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Saturday, October 15, 2011

[Colouring]: Test design.

Share & Comment
Gambar Sebelum.
Bismillahirrahmanirrahim...

Kali ni nak tunjuk sample teknik mewarna...kali ni, insya Allah, sy bukak kepada visitor untuk buat request tutorial, di sebabkan tak banyak masa nak fikir, tutorial apa nak buat kali ni..

Ni  contoh karya yang saya tolong relining lineart..lineart dia lukis semula, sebab lineart sedia agak kabur..

tengok la perbezaan gambar asal dgn gambar sekarang..buat pelukis gambar ni, maaf kalau ada part yg tak lukis, huhu..sebab complex sangat, huhu...

Then, sy nak mintak idea2 pelawat untuk isi, kata2 apa nak letak kat gambar yg kosong ni ye?

Tags: , ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

2 comments:

  1. assalam.soe la sy mnyibuk plak kat cni.hee.muka cartoon ni nmpak cool walopon berkopiah ^^'.sy tejumpa kata2 dari fudhail b iyadh,ahli ibadah dulu.tapi xtawla sesuai ke x.hee.
    Fudhail bin Iyad pernah ditanya: "Wahai ayah Ali,Bilakah seorang lelaki itu menjadi soleh?".
    Maka beliau menjawab: "Apabila nasihat itu berada pada niatnya, dan takut (kepada Allah s.w.t.) itu berada pada hati, dan kebenaran itu berada pada lisannya dan amalan Soleh itu berada pada anggotanya

    ReplyDelete
  2. wksalam, xpe2...syukran sangat-sangat atas kata-kata tu..insya Allah nnt sy letakkan dalam gambar yang lain..untuk gambar ni, sbnarnya saya dah letak kata-kata...boleh tengok kat link ni...

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=303410173008010&set=a.299634670052227.97593.298740820141612&type=1&ref=nf

    ReplyDelete

 

Popular Posts

Recent Posts

Langgan dengan Email

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Copyright © Ruqaiyah Hmy's Site. | Designed by Templateism.com