AD (728x60)

Followers

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Monday, January 9, 2012

[Design] Poster & Percutian ke China.

Share & Comment
Bismillahirrahmanirrahim..


Poster ni dah lepas pun, tapi just nak share sini sebagai koleksi..
Mana taw kalau laptop ni 'terhilang' data-data macam dulu-dulu yang dah dua tiga kali terjadi, mungkin kat sini boleh jadi tempat simpanan hasil karya saya..insya Allah..






Semua aktiviti ni dah berakhir dengan jayanya...


























Tapi ada lagi program yang belum start pun lagi...hehe..kat sini nak tumpang promote...

Percutian ke China!!!



Poster ni abah mintak tolong buat sampai demam-demam..huhu...sesiapa yang berminat, boleh PM saya..bgtaw by email pon boleh, girl_5256@yahoo.com..


Erm, abah cakap harga ni murah..huhu..aku tak tahu sangat, tak pandai menilai harga percutian, huhu..tak penah bawak family pegi bercuti..kalau sesiapa rasa nak bawa family pergi bercuti, harga ni kira cantik la sebab pergi 6 Tempat Menarik, cuma RM 2250..ok, sekian...


Wassalam..


Tags: , , , ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

Post a Comment

 

Popular Posts

Recent Posts

Langgan dengan Email

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Copyright © Ruqaiyah Hmy's Site. | Designed by Templateism.com