AD (728x60)

Followers

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Wednesday, January 4, 2012

[Tutorial] Shoutbox baru.

Share & Comment
Bismillahirrahmanirrahim...

Ana taw ramai dah kena infection 'shoutbox currently are unavailable' sebab shoutmix sekarang tak nak kasi free..versi yang anti spam..bagus tu memang la bagus, tapi kena bayar, maleh la sikit. K, dipendekkan cerita, tengok shoutbox saya dah selamat daripada infection (infection la sangat) tu kan?

Senang je..kali ni bukan tutorial melukis, tapi pasang smula benda alah ni...caranya:

1. pergi ke sini.

pastu buat je macam biasa, copy and paste...

sekian saja kelas kita hari ini...k, study utk exam plak..wassalam..
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

Post a Comment

 

Popular Posts

Recent Posts

Langgan dengan Email

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Copyright © Ruqaiyah Hmy's Site. | Designed by Templateism.com