AD (728x60)

Followers

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Monday, January 9, 2012

[Komik] Tiga Komik untuk Komik D'Art.

Share & Comment
Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah, komik pendek ni dah lama siap..dan tak berapa touch up..dan tak sempat nak touch up..dan...hmm, banyaklah dan..

Straight to the point, rasa macam nak share..tapi kalau share semua tak surprise dan nanti takde orang nak beli komik kami, huhu..bakal keluar, insya Allah, komik D'Art..

Yang trial edition pun dalam proses nak keluar sebab ahli-ahli kami busy sikit...sekarang musim exam..


Ok, saya share 1 story je..yang lain keep surprise k..
maaf kalau ayat tunggang langgang..insya Allah untuk komik betul nanti, sy perbaiki skit ayat jadi lebih baik..sesiapa nak bagi cadangan ayat yang lebih baik pun di utamakan..=)


Ok la semua...itu sahaja untuk kali ni..doakan saya istiqamah dalam membuat komik, terutama sem depan, di samping buku-buku sebab subjek sem depan sangat tough..optik, fizik statiztik, digital elektronik..insya Allah...
k, sekian..













Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

Post a Comment

 

Popular Posts

Recent Posts

Langgan dengan Email

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Copyright © Ruqaiyah Hmy's Site. | Designed by Templateism.com